fbpx

Predstavljamo novu generaciju Steora pametne klupe

56 tržišta u samo 4 godine

U prosincu 2015, predstavili smo prvu pametnu klupu na svijetu – Steora. Include je uveo šest različitih modela Steora pametnih klupa - Standard, Hybrid, Urban, Urban+, CCTV i model E. U posljednjih šest godina, Steora klupe postale su nezaobilazni dio svih važnijih 'Smart city' projekata na 56 tržišta u više od 300 gradova i općina.

Evolucija pametne klupe Steora

U studenom 2020. predstavili smo novu generaciju Steora pametnih klupa a s njom i nove modele – Classic, City i Cyclo. Osim velikog globalnog uspjeha, Steora brand postao je sinonim za pametnu klupu i time postao lider u industriji urbane ulične opreme. S novom generacijom Steora pametnih klupa završili smo proizvodnju prve generacije.

Nova generacija Steora pametne klupe

Nova generacija Steora pametne klupe dolazi u tri modela - Classic, City i Cyclo. Steora pametne klupe nove generacije rezultat su intenzivnog razvoja koji je trajao preko 18 mjeseci i u koji je uključeno petogodišnje iskustvo iz prve generacije Steora pametne klupe.

Klasičan i bezvremenski dizajn

Steora pametne klupe nove generacije, dizajnom izgledaju kao obične klupe i istog su cjenovnog ranga, ali pružaju nebrojne značajke koje transformiraju gradove i javne prostore u moderna, povezana i samoodrživa okruženja koja uključuju nove i uzbudljive tehnologije.

Želite saznati više o Steora pametnim klupama?